FÖR DELTAGARE

Boka ditt deltagande på KOMMEK 2016

 

 

 

Nu har programmet för Kommek 2016 blivit klart och det är möjligt att lägga till seminarieval i din bokningen. För att välja de seminarier du kommer att vilja gå på, klicka på länken i din bokningsbekräftelse för att redigera dina val.

Observera att det endast är huvudbokaren som kan gå in och göra val. Huvudbokaren är den person som står som nr 1 på en bokning med flera deltagare. Vänd dig till denna person med dina val så att de kan läggas in på din anmälan.

När du gjort dina seminarieval skriver du ut din namnskylt. Observera att namnskylten uppdateras med information baserat på vilka seminarier du väljer, så gör detta som sista steg när allt är färdigt.

 • Delta på KOMMEK 2016
  Anmälan till KOMMEK 2016 samt val av seminarier.
 • Hotell
  Malmömässan samarbetar med ett flertal hotell i Malmö via ett bokningssystem på internet. En av fördelarna är att du får bokningen bekräftad direkt på din datorskärm. Du får också en e-postbekräftelse. Var därför noga med att fylla i rätt e-postadress. Samtliga hotell i Malmö ligger i centrum eller på Hyllieområdet. Läs mer...
 • Mötestorget – nyhet för i år!
  Vi vill på KOMMEK ge plats för erfarenhetsutbyte med tips på arbetssätt, metoder och samverkan. Kom till vårt mötestorg och lär dig mer, dela med dig av erfarenheter och hör hur andra besökare resonerar kring viktiga frågor. Du behöver inte föranmäla dig till Mötestorget utan kom bara förbi och ta plats. Läs mer...
 • Malmömässan - nu ännu bättre
  Malmömässan är en modern mötesanläggning byggd 2012 som kan vara värd för alla typer av evenemang så som mässor & utställningar, stora eller små möten, nationella och internationella kongresser samt företagsevenemang. Läs mer...
 • Fackmässan
  Det går utmärkt att endast besöka fackmässan utan att delta i konferensen. Inträdet är då 250:- inkl moms.
  Mässan har öppet:
  Onsdag 17 augusti, kl 08.30–17.30
  Torsdag 18 augusti, kl 08.00–14.30
 • Tider för seminarier
  På onsdagen startar konferensen med välkomstkaffe kl 08.30 och på torsdag serveras kaffe från kl 08.00.
  Detaljerade tider för seminarierna och arrangemang finner du i programmet.
 • Sista anmälningsdag
  Anmälan ska vara KOMMEK tillhanda senast torsdag den 17 juni 2016. Anmälningar inkomna efter sista anmälningsdag kommer inte att finnas med i mässkatalogens deltagarförteckning.
 • Transporter - Med en giltig besökarbadge för KOMMEK åker du kostnadsfritt den 17–18 augusti med stadsbussar (linje 6, 7 och 33) och med tåg till Malmömässan från Malmö centralstation eller station Triangeln. Hyllie Station ligger ca 250 meter från Malmömässan.

Guldpartners

  Kommuninvest
  PwC
  Stratsys
  UNIT4
  Visma Enterprise

Våra Guldpartners är ett viktigt stöd för KOMMEK