UNIT4 Logo

UNIT4

UNIT4 Business World (fd Agresso) – Affärssystem med intuitiv intelligens

Fler och fler kommuner och landsting upptäcker styrkan i Unit4:s affärssystem "Business World". 
Vi är glada över att se ett fortsatt kontinuerligt tillflöde av nya kunder, där fler och fler upptäcker fördelarna med att arbeta i ett sammanhållet affärssystem.
Styrkan i att systemet hänger ihop, processer är logiskt sammanlänkade, enkelheten i att förändra och växa och den flexibla tekniken med olika driftsformer gör sammantaget Unit4 Business World till en oöverträffad lösning.
När vi nu tar nästa steg och bygger in intuitiv intelligens och helautomatiserar processer och till det kopplar mobil teknik, bidrar vi till att skapa en helt ny standard för ekonomi- och personaladministration hos våra kunder.
Systemet fortsätter att utvecklas i nära samverkan med kunder och branschorganisationer både i Sverige men också globalt.
Vi är stolta över att utveckla lösningar som hjälper kommuner och landsting att effektivisera sin verksamhet, en verksamhet som ständigt utvecklas och kräver affärslösningar som är enkla att anpassa och förändra till nya förutsättningar.

Vår strävan är att sätta en ny global standard för affärssystem med lösningar som inte bara ger en kostnadssmart och effektiv verksamhet, utan också högst konkret bidrar till att kommuner och landsting kan uppnå de långsiktiga målen oavsett om de är strategiska, operativa eller finansiella.

Besök gärna vårt seminarium – 9. ”Selfdriving ERP”, Självadministrerande affärssystem - det är klart det är möjligt!

Besök oss i monter C16 så berättar vi mer om vår verksamhet.

Hemmsida: UNIT4

Guldpartners

    Kommuninvest
    PwC
    Stratsys
    UNIT4
    Visma Enterprise

Våra Guldpartners är ett viktigt stöd för KOMMEK